Mansikkajuustokakussa on herkullinen rapea keksipohja, sen päällä on paistettu täyteläinen amerikkalaistyylinen tuorejuustotäyte (20 %) ja pinnalla raikkaat mansikat (22 %) sekä kiille. Kakku on annospaloiteltu 12 x 120 g ja sen halkaisija on 24 cm. Näyttävä tarjottava ympäri vuoden.
Ainesosaluettelo
Mansikat (22%), täysrasvainen TUOREJUUSTO (20%),sokeri, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, TÄYSMAITO, VEHNÄJAUHO, kokonainen KANANMUNA, rapsiöljy, palmurasva, makea HERAJAUHE, muunnettu tärkkelys, LAKTOOSI,VEHNÄTÄRKKELYS, liivate (nauta), perunatärkkelys, rasvaton MAITOJAUHE, ruokasuola, happo (E330), sakeuttamisaineet (E412, E401), nostatusaineet (E450, E500), dekstroosi,hyytelöimisaine (E440), luontaiset aromit, kosteudensäilyttäjä (E420), emulgointiaineet (E471, E322), glukoosisiirappi, stabilointiaine (E516), MAITOPROTEIINI,happamuudensäätöaineet (E332, E331, E300), värjäävät elintarvikkeet (mustaporkkanatäysmehutiiviste, hapankirsikkatäysmehutiiviste, safloritiiviste, porkkanatiiviste,kurpitsatiiviste). Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA!
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Laktoosi, Vehnä
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maapähkinä, Pähkinät , Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7°C) noin 11-12 tuntia, huoneenlämmössä (21-22°C) noin 8-9 tuntia. Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7°C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa.