Gluteenittomassa sämpylälajitelmassa on Suomessa leivottuja, yksittäispakattuja sämpylöitä: Auringonkukkasämpylä (8 x 70 g), Vaalea sämpylä (8 x 100 g) ja Pitkä sämpylä (8 x 140 g). Suosittelemme tuotteiden lämmittämistä ennen tarjoilua. Pakkauspussi ei ole paistonkestävä.
Ainesosaluettelo
Pitkä sämpylä: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, maissijauho, rypsiöljy, tapiokatärkkelys, sokeri, unikonsiemen, teffjauho, sakeuttamisaine(E415), suola (1%), perunakuitu, hiiva, perunahiutale, fenkoli. Auringonkukkasämpylä: Vesi, maissitärkkelys, maissijauho, riisijauho, auringonkukansiemen 6%(Eu), rypsiöljy, sokeri, tapiokatärkkelys, teffjauho, sakeuttamisaine (E415), suola (1%), hiiva, perunakuitu, pellavansiemen, SEESAMINSIEMEN, perunahiutale, fenkoli. HUOM! sis SEESAMINSIEMENIÄ! Vaalea sämpylä: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, maissijauho, sokeri, rypsiöljy, tapiokatärkkelys, teffjauho, suola (1%), sakeuttamisaine(E415), hiiva, perunakuitu, SEESAMINSIEMEN, perunahiutale, fenkoli. HUOM! SIS. SEESAMINSIEMENIÄ.
Allergeenit
Sisältää: Seesaminsiemenet
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.
Sulata tuote tarpeen mukaan, mieluiten huoneenlämmössä. Tarjoa varovasti ja kevyesti lämmitettynä, silloin tuote on herkullisin. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s. Pakkauspussi ei kestä uunia. Huoneenlämmössä tai kylmässä sulatettu tuote säilyy 2 vrk.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.