Gluteeniton Marja-skyrleivos on raikas leivos, jossa on mantelikakkupohjan ja skyr-täytteen päällä koristeena vadelmaa ja pensasmustikkaa, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä sekä paahdettua hasselpähkinärouhetta. Raikas leivos on myös ilo silmälle, houkuttelevalta esim. vitriinissä tai jälkiruokana. Leivoslevy on valmiiksi paloiteltu 12 x 120 g.
Ainesosaluettelo
KUOHUKERMA (MAITO) (37%), vähärasvainen TUOREJUUSTO (MAITO) (15%), sokeri, vadelmat (6%), pensasmustikat (6%), vesi, KANANMUNA, rypsiöljy, glukoosi-fruktoosisiirappi, dekstroosi, maissitärkkelys, MANTELIT (1%), kurpitsansiemenet (1%), HASSELPÄHKINÄT (1%), auringonkukansiemenet (1%), gelatiini (lehmä), esihyytelöity riisijauho, luontainen aromi, nostatusaineet (E450, E500, E341), modifioitu tärkkelys, emulgointiaine, hyytelöimisaine (E440), pöytäsuola, happo (E330), karamellisoitu sokeri, happamuudensäätöaineet (E332, E331, E509), sakeuttamisaine. Saattaa sisältää muita PÄHKINÖITÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA!
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Pähkinät , Mantelit, Hasselpähkinä, Laktoosi
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Soijapavut, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 12 h, yksittäiset leivokset n. 2 h. Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin.
Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa n. 12 h, yksittäiset palat n 2h. Säilytä viileässä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys kylmässä + 2 vrk.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.