www.porvoonperuna.fi/pakasteet/valmisruokapakasteet/kymppi-porkkanalaatikko-2-kg-raakapakaste-69242

Kymppi Porkkanalaatikko 2 kg raakapakaste

Ominaisuudet
Tuotekoodi 69242
EAN 6420260862554
Tuotemerkki Kymppi
Alkuperämaa Suomi
Nettopaino 2000 g
Myyntiyksikkö KPL
Tukkuerä 1 LTK = 2 KPL
Erityisruokavaliot gluteeniton, kananmunaton, laktoositon, maidoton
Energia 349 kJ (83 kcal)
Sokeri 4.9 g
Hiilihydraatti 13 g
Proteiini 1.1 g
Rasvaa 2.5 g
Tyydyttynyt rasva 0.2 g
Suola 0.7 g
Kuitu 1.5 g
Laktoosi 0 g
Natrium 0.3 g
Kymppi Porkkanalaatikko sose valmistetaan suomalaisesta porkkanasta ja puuroriisistä ilman maitoa. Raakapakaste on käyttövalmista sosetta perinteisen porkkanalaatikon valmistukseen. Miedosti maustettu sose on hyvä perusmassa, jota voi maustaa lisäämällä esim. kermaa, mausteita tai yrttejä. Laatikko paistetaan matalassa lämmössä hauduttamalla. Sulatuksen jälkeen kypsennettävä tuote. Tuote on gluteeniton ja vegaaninen.

Ainesosaluettelo

Porkkana (Suomi), vesi, riisi, rypsiöljy, sokeri, suola, valkopippuri.

Allergeenit

Sisältää: Porkkana

Käyttö-/valmistusohje

Kuori pakkaus pois jäisen massan ympäriltä. Anna sulaa jääkaapissa 1-2 vrk astiassa. Sulamisen aikana erottuu nestettä. Sekoita sulanut massa tasaiseksi ja kaada voideltuun vuokaan. Paista uunissa +150 °C:ssa noin 1,5 tuntia. Huomioi uunikohtaiset lämpötilaerot.

Kuori pakkaus jäisen massan ympäriltä ja laita massa sulamaan astiaan. TAI: Tee jäiseen pakkaukseen viilto ja laita pakkaus sulamaan laakeaan astiaan (nestettä voi valua sulatessa). Anna sulaa jääkaapissa n. 1-2 vrk. Avaa pakkaus kokonaan paistoastiaan. Laita sulanut massa yhteen suureen tai muutamiin pieniin paistovuokiin. Halutessasi kuvioi laatikon pinta painelemalla siihen lusikalla "aaltoja". Voit ripotella pintaan korppujauhoja. Ennen paistoa voit lisämaustaa massaa esim. kermalla, siirapilla ja haluamillasi mausteilla. Paista uunissa +175 - +200 °C n. 1 h. Jos teet pienempiä vuokia, uunin lämpötilaa voi laskea +175 °C. HUOM! Paisto-ohjeet ovat ohjeellisia.

Säilytysohje

Säilytys pakasteena. Säilyy -18 °C:ssa ilmoitettuun parasta ennen -päivämäärään asti. Säilyy sulaneena alle +6 °C:ssa enintään 4 vrk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.

Back to top