Kahvilla maustettu suklaakakkupohja. Päällystetty kaakaokuorrutteella ja koriseltu värikkäällä sirotteella. Laktoositon. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
kakkuseos (sokeri, VEHNÄJAUHO, VEHNÄTÄRKKELYS, koko MUNA-JAUHE, modifioitu tärkkelys (peruna), glukoosisiirappi, nostatusaineet: E450, E500, MUNANVALKUAISJAUHE, rypsiöljy, emulgointiaineet: E472e, E471, E481, suola, sakeuttamisaine: E415, aromi, väri: E160a), jauhettu sokeri (sokeri, perunatärkkelys), vesi, margariini (puhdistetut kasviöljyt (palmu, rypsi), vesi, emulgointiaine: E322 (auringonkukka), E471 (palmu), jodisuola, aromi, antioksidantit: E306, E304i, säilöntäaine: E202, happo: E330, väri: E160a,fermentoitu vehnäjauho), vähärasvainen kaakao*, rypsiöljy, kahvitahna 1,7% (glukoosisiirappi, karamellisokerisiirappi, inverttisokerisiirappi, vesi, kahviuute 2%, modifioitu tärkkelys (maissi), aromi), sokeriripotteet (sokeri, glukoosisiirappi, maissitärkkelys, kasviöljy (kookos, rypsi), vähärasvainen kaakao*, väriaineet: E100, E101, E120, E132, punajuurimehutiiviste, emulgointiaine: E322 (auringonkukka)), VEHNÄJAUHO, sokeri, entsyymejä. Kaakao-pitoisuus 5%.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Muna, Soijapavut, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Maito , Pähkinät , Hasselpähkinä, Mantelit, Macadamia-pähkinä, Cashewpähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Pekaanipähkinä, Saksanpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista suojamuovi ja sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 7 päivää, avattuna 12 tuntia.