Kaikkien keittiöiden raaka-aineet ja tarvikkeet saat meiltä - nopeasti

Tilausohjeet:

 • Tee tilauksesi joko soittamalla asiakaspalveluumme (019 5219 900), sähköpostitse tai faksilla (019 524 9722) klo 14 mennessä. Tuotteet toimitetaan seuraavana päivänä sovitusti.
 • Täydennyksiä tilaukseesi voit lähettää/soittaa vielä tilauksen tehtyäsi. Usein jopa toimituspäivän aamuna tehdyt lisätilaukset ennättävät mukaan. Mikäli tarvitsemasi tuote löytyy varastostamme, lisäämme sen ilomielin mukaan kuormaan. Puhelinmyyntimme numerossa 019 521 9900 palvelee sinua ma-pe klo 06-16 välisenä aikana.

Pystymme siis vastaamaan kiireiseenkin tarpeeseen Porvoossa ja sen lähialueilla. Ajoissa tehty tilaus takaa kuitenkin sen, että tuotteesi saapuvat perille haluamanasi ajankohtana.

Huomioithan seuraavien tuoteryhmien erikoisaikataulut:

 • Tuore liha
  Tilaus on tehtävä ehdottomasti edellisenä päivänä ennen klo 12
 • Maitotuotteet
  Pääkuorman tilaaminen edellisenä päivänä ennen klo 12 takaa varman toimituksen. Lisäyksiä on mahdollista tehdä klo 14.30 asti
 • Kuoritut juurekset ja pilkotut salaatit
  Tilaus ennen klo 14

Oletko uusi asiakas?

Tarkastele yleistä tuoteluetteloamme 
Huomioi, että kaikki valikoimassamme olevat tuotteet eivät ole varastotuotteita! Täydellisen ja  ajankohtaisen tuoteluettelon hintoineen saat ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme. Ilmoita meille yrityksesi yhteystiedot toimitusta ja laskutusta varten. Kerro myös toivottu toimitusaikataulu tai mikäli haluat noutaa tilauksesi itse varastoltamme.

 

Tarvitsenko sopimuksen tilatakseni tuotteita?

Et tarvitse tukkukorttia tai asiakasnumeroa asioidaksesi meillä. Voit jättää myös kertaluonteiset tilaukset soittamalla asiakaspalvelunumeroomme (019 5219 900) tai sähköpostitse. Kertatilausten jättäminen on suositeltavaa tehdä kuitenkin puhelimitse.

Maksutavat: käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Visa ja Master Card. Tuotteet voit maksaa noudon yhteydessä.
Mikäli kuormasi vaatii kuljetusta, sovimme laskutuksesta aina tapauskohtaisesti ja pyydämme sinulta tarvittavat tiedot.

Tervetuloa elintarviketukkuun!