Beställ så här

tilaaminenOnHelppoa

 

Vi betjänar dig vardagar kl. 6-16 på numret 019 5219 900

Det är enklast att beställa per telefon, men du kan också lämna din beställning på det sätt som passar dig bäst, per e-post eller fax: 019 524 9722.

När du gör din första beställning…

Ring vår kundbetjäning. Du får alltid prata med en riktig människa och du får personlig betjäning. 

Produktsortimentet >

 

Gilla oss!

I vårt lager finns produkter av alla de slag: från färska grönsaker till kött- och fiskprodukter, från konserver till förpackningsmaterial och från mjöl till mjölkprodukter. Dessutom har vi ett omfattande nätverk av leverantörer och samarbetspartners som garanterar att vi tidigt varje morgon får in produkter som våra kunder har beställt. Istället för ett fast produktsortiment försöker vi i mån av möjlighet skaffa de produkter som våra kunder önskar, baserat på de individuella behoven. Bekanta dig med produktsortimentet >


porvoon-peruna-perunatFärskvaror

I vårt sortiment finns potatis i olika former: otvättad, skalad och förkokt. Av oss får du också rotsaker, grönsaker, sallader, örter, skott och frukter. Färskvarorna är närproducerade i mån av möjlighet. Utöver de traditionella grönsakerna och rotsakerna säljer vi färdigt skurna och rivna salladsprodukter samt skalade rotsaker.

porvoon-peruna-pakasteetDjupfrysta produkter

I vårt mångsidiga sortiment finns bland annat potatis-, grönsaks-, bär-, fisk-, och köttprodukter. Dessutom finns det ett stort urval av bageri- och färdigmatsprodukter. Produkterna passar för restaurang-, lunch-, och Fast Food-världen. Vi hjälper dig om du har tilläggsfrågor, ta kontakt >

porvoon-peruna-kananmunatTorrvaror och industriella livsmedel

Vårt urval av torrvaror är brett. Vi levererar ett mångsidigt sortiment av mjöl, flingor och övriga torrvaror. Också urvalet av konserver, oljor, sylt, socker och kryddor är mångsidigt. Naturligtvis får du också drycker, kaffe, te och ägg av oss.

porvoon-peruna-savulohiKött, fisk och färdigmat

Från Borgå Potatis får du färska kött- och fiskprodukter samt förädlade livsmedel såsom sillar, korvar och uppskärningar. Vid leverans av färskvaror samarbetar vi med närproducenter då det är möjligt.


porvoon-peruna-maitotaloustuotteetMjölkprodukter och bredbara pålägg

I vårt sortiment finns ett delikat urval av olika ostar, jogurt och andra mjölkprodukter. Du hittar också all färsk mjölk och matlagningsprodukter, fil, färskost smör och margarin samt majonnäser.


porvoon-peruna-pakkausmateriaalit Non Food världen

Förpackningsprodukter för livsmedel, portions- och hamburgerboxar, pizzalådor, engångskärl och -bestick. grillaskar, folie, plastfilm, bakplåtspapper, handpapper, wc-papper, hygienpappersprodukter, plastkassar och -påsar, avfallssäckar, tvättmedel.

porvoon-peruna-alkoholijuomatBrett urval av prdukter som kräver lov

I vårt alkohollager finns bryggeriprodukter såsom olika ölsorter, cider, long drinks och de vanligaste starka alkoholdryckerna. Vi skaffar gärna de produkter våra kunder frågar efter. Vårt vinsortiment utvecklar vi i huvudsak i samarbete med våra kunder. Alkohol- och tobaksprodukter säljer vi till kunder med utskänknings- eller detaljhandelstillstånd.

Letar du efter produktkatalogen?

Letar du efter produktkatalogen?

Bekanta dig med produktkatalogen >