Näin tilaat!

tilaaminenOnHelppoa

 

Palvelemme sinua arkisin klo 06-16, numerossa 019 5219 900

Helpoin tapa tilata on puhelimitse, mutta voit jättää tilauksesi myös itsellesi parhaiten sopivilla muilla tavoilla, kuten sähköpostilla tai faksilla: 019 524 9722.

Kun teet ensimmäisen tilauksesi...

Soita asiakaspalveluumme. Olet aina tekemisissä oikean ihmisen kanssa ja saat henkilökohtaista palvelua.

Tutustu tuotevalikoimaan >

 

Tykkää meistä!

Varastostamme löydät tuotteita laidasta laitaan: tuoreista vihanneksista liha- ja kalatuotteisiin, säilykkeistä pakkausmateriaaleihin ja jauhoista maitotuotteisiin. Lisäksi kattava tavarantoimittaja- ja yhteistyöverkostoamme takaa, että saamme varhain joka aamu asiakkaidemme tilaamat tuotteet. Kiinteän tuotevalikoiman sijaan pyrimme hankkimaan kaikki asiakkaamme toivomat tuotteet mahdollisuuksien mukaan, yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tutustu tuoteluetteloon >

porvoon-peruna-perunatTuoretuotteet

Valikoimistamme löytyy perunaa sen eri muodoissa: multaperunana, kuorittuna ja esikypsennettynä. Myös juurekset, vihannekset, salaatit, yrtit, versot ja hedelmät saat meiltä. Tuoretuotteet ovat aina mahdollisuuksien mukaan paikkakunnan omien tuottajien toimittamia. Perinteisten vihanneksien ja juuresten lisäksi myymme leikattuja salaattituotteita, raasteita, sekä kuorittuja juureksia.

porvoon-peruna-pakasteet Pakastetuotteet

Laajasta pakastettujen tuotteiden varastostamme löydät monipuolisesti muun muassa peruna-, vihannes-, marja-, kala- ja lihatuotteita. Myös leipomo- ja valmisruokapakasteiden tarjonnasta löytyy runsaasti valinnanvaraa. Kaikki tuotteemme sopivat niin ravintola-, lounas- kuin Fast Food -maailmaankin ja tarvittaessa autamme sinua lisäkysymyksissä, ota yhteyttä >

porvoon-peruna-kananmunat Kuivatuotteet ja teolliset elintarvikkeet

Kuivatuotteidemme kirjo on laaja. Toimitamme monipuolisen sortimentin jauhot, hiutaleet ja muut kuiva-ainestuotteet. Myös säilykkeiden, öljyjen, hillojen, sokereiden ja maustevaihtoehtojen valikoima on monipuolinen. Luonnollisesti myös juomat, kahvit, teet ja munat saat meiltä.

porvoon-peruna-savulohi Liha, kala ja einestuotteet

Porvoon Perunalta saat tuoreet liha- ja kalatuotteet sekä einestuotteet kuten esimerkiksi sillit, makkarat ja leikkeleet. Tuoretuotteiden toimituksissa teemme yhteistyötä paikallisten lähituottajien kanssa aina mahdollisuuksien mukaan.

porvoon-peruna-maitotaloustuotteet Maitotaloustuotteet ja levitteet

Herkullinen valikoima erilaisia juustoja, jogurtteja ja muita maitotaloustuotteita löytyy valikoimistamme. Kaikki tuoremaito- ja ruoanvalmistustuotteet, viilit, jogurtit, juustot, tuorejuustot, voit ja margariinit, majoneesit.

porvoon-peruna-pakkausmateriaalit Non Food -maailma

Elintarvikkeiden pakkaustuotteet, annos- ja hampurilaisrasiat, pizzalaatikot, kertakäyttöastiat ja -aterimet, grillirasiat, foliot, kelmut, leivinpaperit, keittiökertapaperituotteet, käsipyyhkeet, wc-paperit, hygieniapaperituotteet, muovikassit ja -pussit, jätesäkit, pesu- ja puhdistusaineet.

porvoon-peruna-alkoholijuomatLaaja valikoima luvanvaraisia tuotteita

Alkoholivarastostamme löytyy panimotuotteet kuten erilaiset oluet, siiderit ja lonkerot sekä tavallisimmat väkevät alkoholijuomat. Pyynnöstä hankimme mielellämme asiakkaidemme toivomat tuotteet. Viinivalikoimaamme kehitämme pääsääntöisesti asiakkaidemme toiveita kuuntelemalla. Alkoholia ja tupakkatuotteita myymme anniskelu- tai vähittäismyyntiluvan omaaville asiakkaillemme.

Avaa Porvoon Perunan tuoteluettelo

Etsitkö tuoteluetteloa?

Tutustu tuoteluetteloon >